Eksploroni vendet e bukura –
në të mirë është. Rezervoni udhëtimin tuaj tani!

Traveller’s Point është një agjenci udhëtimesh me një përvojë të pasur në sigurimin e shërbimeve të udhëtimit dhe dokumentacionit të punës në vendet e ndryshme të Europës. Agjencia është e specializuar në ofrimin e biletave të udhëtimit për destinacionet më të njohura dhe tërheqëse të Europës dhe është një burim i besueshëm për të arritur në destinacionet tuaja të ëndrrave.

Shërbimet Kryesore

Biletat e Udhëtimit:

Traveller’s Point ofron një gamë të gjerë të biletave të udhëtimit për destinacione të ndryshme të Europës. Agjencia siguron biletat për fluturimet ajrore, dhe autobusët, duke ju mundësuar zgjedhjen e mënyrës më të përshtatshme të udhëtimit sipas preferencave tuaja.

Lejet e Punesë në Sllovaki dhe Bashkimin Evropian:

Një prej shërbimeve të veçanta të Traveller’s Point është përgatitja e dokumentacionit të punës për Sllovaki dhe vendet e tjera të Bashkimit Evropian. Agjencia ndihmon individët dhe kompanitë në plotësimin e aplikimeve dhe dokumentave të nevojshme për të fituar lejet e punës dhe qëndrimin në këto vende.

Këshillim dhe Asistencë të Personalizuar:

Ekipi i kualifikuar dhe i përvojshëm i Traveller’s Point ofron këshillim dhe asistencë të personalizuar për klientët e tyre. Ata janë të gatshëm të përgjigjen në të gjitha pyetjet tuaja dhe të ju ndihmojnë në zgjedhjen e opsioneve më të mira të udhëtimit dhe të punës në bazë të nevojave tuaja të individëve ose të kompanive.

Përkujdesje e Klientit:

Traveller’s Point vlerëson klientët e tyre dhe ofron një shërbim të përkujdesjes së klientit të shkëlqyer. Ata janë në dispozicion për të zgjidhur çdo problem ose çështje që mund të lindë gjatë procesit të udhëtimit ose aplikimit për leje pune.

Kombinimi i përvojës së pasur, njohurive të thella të fushës së udhëtimit dhe ekspertizës në përgatitjen e dokumentacionit të punës bën Traveller’s Point një partner të besueshëm për të realizuar ëndrrat tuaja të udhëtimit dhe punës në Bashkimin Evropian.

Turne dhe udhëtim në rrugën tuaj

Slovakia

Një vend ku meriton të vizitohet

Zvicra

Një ndër vendet më të pasura

Austria

Vend me një kultur te veçantë

Nuk jeni të sigurt se cilin destinacion të zgjidhni?

Na telefononi +38970727000 ose  +38970422812 – Hajrulla