Udhëtimet më të mira nëpër botë

Traveller’s Point është një agjenci udhëtimesh me një përvojë të pasur në sigurimin e shërbimeve të udhëtimit dhe dokumentacionit të punës në vendet e ndryshme të Europës.

Traveller’s Point është një agjenci udhëtimesh me një përvojë të pasur në sigurimin e shërbimeve të udhëtimit dhe përgaditjen e dokumentacioneve të Sllovakis me të drejt pune në të gjitha vendet e bashkësisë Europiane, dhe në Zvicër.

Dëshironi të merrni dokumentacionet e Sllovakisë me leje pune për në Europë dhe në Zvicër

Udhëtime luksoze

Specialistë të Tureve dhe Pushimeve

Paketa të arsyeshme

Specialistë të Tureve dhe Pushimeve

Destinacione paqësore

Specialistë të Tureve dhe Pushimeve

Nuk jeni të sigurt se cilin destinacion të zgjidhni?

Na telefononi +38970727000 ose  +38970422812 – Hajrulla

Solothurn

Geneve

St.Gallen

Lausane

Zürich

Bern

Basel

Viena

Wels

Linz

Salzburg

Will

Hamburg

Dusseldorf

Achen

Rosenheim

Wurzburg

Manheim

Bremen

Leverkusen

Munhen

Berlin

Derzden

Koln

Frankfurt

Stuttgart

Bielefeld

St.Margarethen

Hamm

Essen

Wuppertal

Nurnberg

Hannover

Gottingen

Kassel

Fulda

Regensburg

Budapest

Bruksel

Liege

Bratislava

Praga

Komentet e turistëve

Travellers Point’s jeni më të mirët! Faleminderit për shërbimin që na ofruat! Me autobuz dhe furgon luksoz. Do udhëtojmë gjithmonë me ju!

Me respekt.

Agjensia më e mirë në Maqedonin e Veriut përsa i përket transportit të udhëtarëve. Nuk mendoj se mund të këtë dikush automjetet luksoze që ka Travellers Point’s.

5.0

Një emër i mrekullueshëm i ndritshëm dhe sigurisht një ndihmë e shkëlqyer për udhëtarët. Vetëm provojeni një herë Travellers Point’s!

Kam udhëtuar me shumë agjencione turistike për pushime mirpo se si kam kaluar me Traveller’s Point nuk do ta harroj kurrë jeni më të mirët